Gezonde Blog

Je gezondheid en lichaam voorop

body

Facelift, wat is het precies?

Een zeer bekende plastische ingreep moet toch wel de facelift zijn. Al jaren is dit een ingreep die bij veel vrouwen populair is. Overigens hebben niet enkel vrouwen interesse in de facelift. Ook diverse mannen tonen interesse in het verminderen van de tekenen van het ouder worden.

Als u rimpels of plooien in het gezicht heeft, dan is dat voor sommige mensen een doorn in het oog. Ze ontkomen er niet aan, ze beginnen ook ouder te worden. En dat terwijl deze mensen misschien nog erg jong van geest zijn. Met een facelift behandeling kunnen rimpels worden weggewerkt, uw huid ziet er zo een stuk jonger uit.

Een plastisch chirurg in een kliniek

De operatie vindt meestal in een kliniek plaats en wordt uitgevoerd door een plastisch chirurg. Laat u goed adviseren over de ingreep alvorens u een beslissing neemt. Het doel van de ingreep is natuurlijk om de rimpels in uw gezicht weg te werken. Het gaat hier enkel om het gezicht en niet om de rimpels op het voorhoofd of bij de oogleden. Ook deze rimpels zijn te verwijderen, maar hier zijn aparte behandelingen voor. Tijdens een afspraak bij de kliniek kan de chirurg u alles vertellen over de ingreep en kan ook vertellen hoe het precies in zijn werking gaat. Aan een operatie zijn altijd risico’s verbonden. Zorg dat u deze risico’s goed afweegt.

Een ingreep als een facelift is een ingreep die u in de meeste gevallen zelf dient te betalen. Alhoewel de prijzen per kliniek kunnen verschillen, is het vooral belangrijk dat u naar de kwaliteit van de ingreep kijkt.

Share