Gezonde Blog

Je gezondheid en lichaam voorop

body

Kun je langer volhouden in bed ook trainen?

Veel mannen hebben het probleem dat zij het tijdens de seks niet lang volhouden in bed. In de korte tijd kunnen zij een vrouw hierdoor weinig genot bezorgen.

Het is een probleem dat uiteindelijk zelfs voor problemen in een relatie kan zorgen. Seks is namelijk een belangrijk punt in een relatie. Door goede seks en regelmatige orgasmen zullen zowel de man als vrouw zichzelf meer blij en ontspannen voelen. Een manier om dit te bereiken is het langer vol kunnen houden in bed. Als de man te maken heeft met te snel klaarkomen in bed kan dit een probleem zijn. Dit kan je trainen en wel op de volgende manieren.

Oefeningen voor de PC spier

bedMet een getrainde PC spier kan je orgasmes beter controleren en zorgen voor erecties die harder en langduriger zijn. Het is een spier die onder andere zorgt voor de controle van de urinestroom. Om hem te vinden kun je bijvoorbeeld tijdens het plassen even stoppen.

De spier die je dan gebruikt, is de spier waar we het hier over hebben. Met speciale oefeningen is het mogelijk de spier te trainen. De Kegel oefeningen waar je wellicht weleens van gehoord hebt zijn voor dit doeleinde bedoeld. Veel vrouwen doen de oefeningen al, maar ook mannen kunnen hierbij gebaat zijn.

Hiermee kunnen zij het namelijk langer volhouden in bed. Het is namelijk een spier die een belangrijk rol speelt in ejaculatie of klaarkomen. Door deze te trainen kun je meer controle krijgen. En dat is uiteindelijk waar je naartoe wilt streven. Dit geeft overigens vaak veel zelfvertrouwen aan de man, niet alleen wanneer hij bezig is in de slaapkamer.

Share