Gezonde Blog

Je gezondheid en lichaam voorop

body

Betere concentratie hebben?

Is het tegenwoordig eigenlijk nog wel mogelijk om een goede concentratie te hebben, of je nu op school of aan het werk bent? We leven in een tijd waar het allemaal goed om directe reactie. Je krijgt een Whatsapp bericht en er is toch een bepaalde druk om direct te reageren, ook als het al laat in de avond is. Daarnaast zijn we allemaal gekluisterd aan de telefoon en hebben nog maar weinig tijd voor elkaar, althans zo lijkt het.

Als je vervolgens op je werk of op school grote prestaties moet leveren waarbij je veel moet nadenken, kan dat soms wel eens lastig zijn. De afleidingen van de telefoon en social media kunnen ervoor zorgen dat de tijdspanne waarbij je jouw focus kunt behouden een stuk kleiner gaat worden. Nu hebben de meeste scholen en bedrijven wel een koffieautomaat staan en daarmee kun je zeker een tijdelijke boost creëren. Maar wil je een hele ochtend, middag of avond de focus houden lukt dat veel mensen tegenwoordig niet meer.

Er is altijd wel een afleiding te vinden ergens. Ook als je bijvoorbeeld achter de computer aan het werk bent is het heel makkelijk of toch even een filmpje te gaan bekijken op Youtube of even social media te checken. Meestal duurt het dan weer enkele minuten voordat je de focus weer terug hebt. Er zijn overigens applicaties en programma’s beschikbaar waarmee je de toegang tot dergelijke social media sites (tijdelijk) kunt blokkeren, maar zijn er ook andere opties te vinden om een betere focus te hebben? Bijvoorbeeld met supplementen?

Hoe mensen LTO3 gebruiken voor meer focus

Het middel lto 3 kopen wordt in Nederland verkocht als een voedingssupplement, vergelijkbaar met vitaminepillen die je dus gewoon in bij de drogist of supermarkt kunt kopen. Dit middel bevat een combinatie van natuurlijk ingrediënten die kunnen bijdragen aan meer focus op het werk of school. Er is overigens veel over lto3 te vinden op het internet, sommige gebruikers zijn zo enthousiast dat ze een eigen informatie website hebben opgezet om hun ervaringen te delen.

 

 

Share