Gezonde Blog

Je gezondheid en lichaam voorop

body

Zelf een nieuwe website maken of toch maar uitbesteden?

Wanneer is de laatste keer dat u met een bedrijf zaken deed dat geen website had? Veel consumenten beginnen hun zoektocht tegenwoordig in de zoekmachines en vinden op deze manier de website van bedrijven die deze diensten of producten aanbieden.  

Webdesign Dordrecht is het visitekaartje van uw bedrijf en als u nog geen website hebt, is het nu toch echt tijd om hierin te gaan investeren. Maar ook als u een website hebt die al enkele jaren oud is, kan het geen gek idee zijn om een nieuw ontwerp te laten maken. Een nieuw ontwerp geeft uw bedrijf een geheel nieuwe uitstraling en mogelijk ook weer nieuwe klanten. 

Nieuw design voor bedrijf 

Als u dan een website wilt voor uw bedrijf of een nieuw design wilt voor uw bedrijf, dan komt u natuurlijk bij de vraag of u dit zelf gaat doen of gaat uitbesteden. Een belangrijk punt. Er zijn op het internet tegenwoordig een hoop tools te vinden die het bouwen van een website redelijk eenvoudig maken. Denk aan CMS systemen zoals WordPress of Joomla. Maar ook platformen zoals Wix of Jimdo. De mogelijkheden om zelf een website te bouwen zijn er zeker, maar u moet uzelf afvragen of dit een goed idee is.  

Heeft u niet veel liever dan een professional een mooie en nette website voor u bouwt die helemaal aansluit bij uw wensen? Een keuze die u natuurlijk zelf moet maken, maar wel een belangrijke keuze voor uw bedrijf. De kosten om een website laten maken Ede te laten maken door een professional liggen vanzelfsprekend hoger. Maar u moet zich ook afvragen hoeveel tijd u er mee kwijt zult zijn als u het zelf gaat doen. 

Share